Kedves Páciensek!

Ezúton szeretném tájékoztatni önöket, hogy lehetőség van arra, hogy szeptember 10-től kezdődően a háziorvosi rendelőben is felvegyék a 3. oltást, amennyiben nem sikerül oltópontra regisztrálni, vagy megnyugtatóbbnak érzik a háziorvosi rendelőt.  Tekintettel az eddigi visszajelzésekre, igényekre elsősorban  Pfizer oltóanyagot szeretnék rendelni. Oltások napja minden héten pénteken lesz, mivel a hétfői napon igényelhető oltóanyag a csütörtöki napon kerül kiszállításra. Emiatt kérem, hogy a 3. oltással kapcsolatos igényüket névvel telefonszámmal együtt  legkésőbb minden héten pénteken 12h-ig jelezzék a dr. sarkadiagnes@gmail.com email címre. Válaszlevélben meg fogom írni az oltás pontos időpontját. 

Igyekszem úgy beosztani, hogy mindenki időben megkapja az oltást, amennyiben szeretné. Tekintettel arra, hogy az eddigi mérések alapján a sinopharm oltásra adott immunválasz gyengébbnek tűnik, mint a többi oltástipusra kifejlődött válasz, javasolni szeretném, hogy a sinopharm oltásban részesültek mielőbb vegyék fel az oltást. Pánikra azonban semmi ok nem vagyunk késésben. 

Tájékoztani szeretném még önöket arról, hogy aug 30-szept.4-ig technikai okokből nem rendelünk, ezt követően szabadságot, távollétet már nem tervezünk az évben. Sürgős esetben Spankovics doktor úrhoz és asszisztenséhez tudnak fordulni. Elektronikus recepteket tudunk feltölteni ezalatt az idő alatt is. 

Tisztelettel: dr. Sarkadi Ágnes

Kelt: 2021-08-25.